dijous, 23 de novembre de 2017

Banc dels aliments


"El Banc dels Aliments de Barcelona està gestionat per una Fundació privada benèfica independent, apolítica, aconfessional i sense ànim de lucre, el principal objectiu de la qual és recuperar els excedents alimentaris i distribuir-los entre les entitats locals perquè els facin arribar a les persones necessitades.

Què fa el Banc dels Aliments?
  • 1. La lluita contra el malbaratament i la fam més propera: Els aliments procedeixen bàsicament de la sobreproducció.
  • 2. La primacia de la gratuïtat: Els aliments es reben i es distribueixen gratuïtament.
  • 3. La seguretat d’una distribució justa: La distribució dels aliments es fa a través d’entitats benèfiques homologades, que per la seva relació directa amb les persones necessitades poden assegurar que els aliments arribin al seu destí final.
  • 4. Coordinació i gestió gràcies a la participació de voluntaris. Actualment comptem amb la valuosa col·laboració de més de 219 voluntaris." 
  • El Banc dedica els seus esforços a fer complir un dels drets humans més fonamentals: el de l’accés a una alimentació suficient, segura i saludable per a les persones més desafavorides del nostre entorn. "
Publicat a: https://www.bancdelsaliments.org/ca/el_banc_dels_aliments

Comencem el gran recapte 
a l'escola i a l'aula!!!

 Els alumnes de 1r d'ESO ens han explicat en què serveix aquesta recollida d'aliments:

A l'escola.... 


Cada curs escolar té un número que correspon a una caixa determinada.Quan tinguem la caixa dels aliments plena, buscarem el nostre número de l'interrogatori i girarem la caixa. 

Tenim que aconseguir girar-les totes, ens ajudeu? Si tots els cursos aconseguim omplir totes les caixes, podrem saber que hi ha al darrera!!!
Primers alumnes que ja ens porten aliments a l'aula!! 
Moltes gràcies!